PC

Horde mode se vraća u Gears of War 4

Jedan od omiljenih modova u originalnom Gears of War-u bio je Horde mode, kooperativno preživljavanje protiv talasa sve jačih protivnika.

Štaviše, Gears of War je popularizovao ovaj mod, a očekivano biće dostupan i u Gears of War 4 koji izlazi sledećeg meseca. Horde 3.0 će imati 50 nivoa koji će testirati vašu snalažljivost i reflekse, a velika novina je uvođenje klasa. Igrači će imati izbor između nekoliko klasa, od lakog skauta koji vidi kroz zidove, preko inženjerca koji uvodi taktički pristup svojim turetima, do Heavy-ja sa najtežim naoružanjem. Ne sumnjamo da ćemo u ovom modu provesti nekoliko desetina sati.

Gears of War 4 izlazi 11. oktobra za PC (Windows 10) i Xbox One i biće Play Anywhere naslov.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top