PC

Jedan igrač No Man’s Sky je pokušao da obiđe celu planetu

Pitanja koje se povremeno postavljaju oko No Man’s Sky su – da li je moguće peške obići planete, koliko je potrebno za jedan krug i da li su planete velike kao ”prave”. Jedan igrač je odlučio to da sazna iz prve ruke.

Izvesni TheyCallMeConor se bavi prelaženjem čitavih mapa u video igrama i dokumentovanjem svojih maratona u formi timelapse snimaka. Tako je po pravoj liniji krenuo na put preko jedne od No Man’s Sky planeta, po izjavama developera igre realistično velikih svetova. Posle oko 12 sati stigao je do polovine svog puta. Poređenja radi, prelaženje celog grada u Grand Theft Auto 5 traje tek nešto više od sat vremena.

Iako planete u igri nisu zaista veličine stvarnih planeta, to su i dalje masivna virtuelna igrališta. Ne naročito zanimljiva, doduše, jer vam igra ne daje veliki broj aktivnosti na planetama. Ubrzani snimak pešačenja preko planete pogledajte u nastavku:

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top