PC

Blue Effect, VR horor, uskoro na Early Access

Trenutna generacija VR uređaja se pokazala kao savršena platforma za horor igre, a jedna od takvih je i Blue Effect iz studija DivrLabs.

Sami ste u gotovo potpunom mraku na nepoznatom svetu, naoružani jednostavnim oružjem i kuglom koja osvetljava par koraka oko vas. Iz mraka vrebaju naravno monstrumi, a kuglu takođe možete baciti kako biste osvetlili neki kraj prostorije.

Blue Effect će biti kompatibilan sa HTC Vive setom za virtuelnu realnost, a u planu je podrška i za Playstation VR i Oculus Rift. Očekivana cena igre je 25 dolara.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top