Vesti

Velika Duke Nukem tajna jeste bio remaster

Verovatno niko nije bio naročito iznenađen kada je proteklog vikenda Gearbox otkrio da se iza misterioznog Duke Nukem sajta zaista krije remaster Duke Nukem 3D, naročito jer je Internet čitave nedelje pre toga brujao da se upravo to sprema.

Duke Nukem 3D: 20th anniversary World Tour je puni naziv ovog remastera koji pored originalne grafike ima i novi engine koji sve renderuje kao 3D objekte, ali verno zadržava pikselizovanu grafiku. A moći ćete da tokom igranja slušate i komentare njenih developera, naravno opciono.

Ipak, neće biti samo ista igra uz bolje teksture. World Tour dolazi sa novim poglavljem na kome je radio čuveni dizajner Ričard Grej poznatiji kao Levelord, autor brojnih nivoa iz osnovne igre. Takođe ćete čuti i nove doskočice koje je snimio Džon Sent Džon, poznatiji kao glas Duke Nukema, a i originalni snimci su remasterovani.

Duke Nukem 3D: 20th anniversary World Tour izlazi 11. oktobra za PC, Playstation 4 i Xbox One. Cena? Tričavih 20 evra. Sada postaje jasnije zašto je originalno (i jeftinije) izdanje igre uklonjeno sa digitalnih prodavnica krajem prošle godine.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top