PC

Battlefleet Gothic Armada – dolazi Tau

Odlična strategija Battlefleet Gothic Armada ovog meseca postaje bogatija za još jednu frakciju – Tau.

Imperija Tau je deo planiranog puta igre i redovnog sadržaja koji studio dodaje. Štaviše, beta verzija ove frakcije će uskoro biti dostupna svim igračima za besplatno testiranje. Za sada nije otkriven datum početka bete niti njeno trajanje, a tokom narednih dana će biti objavljeno kako da učestvujete u istoj ukoliko imati igru na Steamu.

Kada bude pušten u prodaju, Tau Empire DLC se očekuje po ceni od 7 evra koliko su i Space Marines, dok će svi kupci igre koji su je nabavili pre 21. juna dobiti ovaj DLC potpuno besplatno.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top