PC

GOG vraća novac jer neće prodavati DLC za igru

Ne, nije u pitanju No Man’s Sky, već jedna digitalna društvena igra koja je nedavno dobila ekspanziju.

Prelepa strategija/društvena igra Armello prošle nedelje je dobila Xbox One izdanje a istovremeno je postojeća PC verzija dobila prvi veliki DLC Usurpers. Međutim, taj dodatak neće biti dostupan igračima koju su Armello nabavili putem GOG.com već samo za Steam verziju, a takođe samo Steam verzija ima public servere za online igranje i samim tim po istoj ceni GOG izdanje ispada inferiornije.

GOG je zato svima dao mogućnost da, ako smatraju da igra koju su već kupili više nije zadovoljavajuća, povrate novac i upućuju korisnike da kontaktiraju njihov servis za podršku ukoliko se odluče za taj korak. Neki nezadovoljni korisnici su i pored toga odlučili da igri srozaju ocenu na prodavnici pre nego što vrate svoj novac.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top