PC

Igrajte Homefront: The Revolution besplatno ovog vikenda

Nije prošlo ni pola godine od izlaska novog Homefronta, a igra je već na velikom popustu od 40% i pritom je možete besplatno isprobati.

Poput prethodne igre, Homefront: The Revolution je imao slab prijem kod publike i trenutno ima ocenu 54% na Metacriticu. Veliki problemi su mučili igru kada je izašla krajem maja, uglavnom tehničke prirode, od kojih su neki nažalost i dalje prisutni, ali je znatno stabilnija igra. Ako i sami želite da proverite kvalitet igre, možete je preuzeti putem zvanične Steam strane. Za instalaciju je potrebno oko 38GB slobodnog prostora na hard disku.

Homefront: The Revolution je moguće besplatno igrati do 11. septembra u 21h posle čega ćete morati da je kupite ukoliko želite da nastavite da igrate.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top