PlayStation 4

Bethesda igre na PS4 bez modova

Fallout 4 već neko vreme ima modove na PC-u i na Xbox One, ali ne i na Playstation 4.

Bethsda je morala da razočara igrače Fallout 4 i Skyrim (čiji Special edition uskoro izlazi) jer, po njihovim rečima, Sony ne dozvoljava modovanje igara onako kako bi trebalo da funkcioniše. Zbog toga će ove dve igre nadalje ostati bez modding podrške na PS4 dok Bethesda ne reši taj problem sa Sonyjem.

Kako su izjavili iz Bethesde, njihov dijalog sa Sonyjem traje već nekoliko meseci. Sa njihove strane, sve je spremno i samo se čekalo zeleno svetlo koje Japanci nikako nisu davali jer trenutno ne žele da čak i u okviru pomenutih igara njihovi igrači rade baš apsolutno sve što požele. Prvobitno, ova funkcionalnost je trebalo da bude povezana sa Steam verzijom igre odakle bi igrači pravili i objavljivali modove koje onda dalje mogu da distribuiraju na PS4, sa ograničenjem da mod ne sme da zauzme više od 900MB, a javili su se i problemi sa performansama tako da je verovatno to razlog daljeg odlaganja umesto Sonyjevog straha da će igrači možda čačkati nešto što ne bi smeli.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top