PC

Otkrivena hardverska zahtevnost za Mafia III

Kao što i kažu na zvaničnoj stranici Mafije, pre nego što Linkoln Klej krene u rat protiv italijanske mafije, potrebno je da se dobro opremi i isplanira napad. Tako će i nama biti potrebno da se opremimo dobrim komponentama kako bi igrali novu Mafia igru kako dolikuje.

Kako možete videti ispod, igra će biti poprilično zahtevna, a  biće vam potrebno i čak 50GB slobodnog prostora.

Miminum:

OS: Windows 7 64-bit

INTEL CPU: I5-2500K

AMD CPU: AMD FX-8120

RAM: 6GB

AMD GPU: Radeon HD7870

NVIDIA GPU: GeForce GTX 660

VIDEO MEMORY: 2GB

HD: 50GB

Preporučeno:

OS: Windows 7 64-bit

INTEL CPU: I7-3770

AMD CPU: AMD FX 8350 4.0 Ghz

RAM: 8 GB

AMD GPU: Radeon R9 290X

NVIDIA GPU: GeForce GTX 780 or GeForce GTX 1060

VIDEO MEMORY: 4GB

HD: 50GB

Ekipa iz Hangar 13 studija se potrudila i napravila i ovaj simpatični poster u duhu igre, na kome takođe možemo videti podatke o zahtevnosti (klik na sliku za uvećan prikaz)

mafia-iii-zahtevnost

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top