PC

Rob Pardo osnovao Bonfire Studios

bonfire-studios

Rob Pardo je legenda Blizzarda i jedan od najpoznatijih ljudi koji stoji iza čuvenih Blizzardovih franšiza. Pre dve godine, Pardo se odlučio na dosta iznenađujući potez, a to je napuštanje Blizzarda, jer je odlučio da je vreme za neke nove avanture i izazove u životu.

Dugo nije bilo puno konkretnih vesti o njemu, da bi danas napisao blog u kome saznajemo da je zajedno sa brojnim drugim bivšim kolegama iz Blizzarda, osnovao novi studio pod imenom Bonfire Studios. Studio je osnovan kapitalom Riot Gamesa i investicionog fonda Andreessen Horowitz, koji su zajedno uložili 25 miliona dolara kao osnivački kapital za ovaj studio.

Pardo je u svom blogu rekao da je ideja da se prave projekti i ideje koji će izvući najbolje iz velikih AAA naslova i malih indie projekata, i da on ne želi da u tom pogledu ograničava članove svog tima. Studio će biti podeljen na manje timove, kako bi se osiguralo da svaki developer dođe do reči i ima veliki udeo u razvoju svih projekata.

Pored Rob Parda, u timu su još i bivši direkot battle.neta, Matthew Versluys, bivši Diablo III kreativni direktor, Josh Mosqueira , Nexon America  bivši CEO Min Kim, i mnogi drugi.

Rob Pardo je legenda industrije i zaslužan je za mnoge kultne igre, uz koje su mnoge generacije proživele puno sjajnih sati, tako da se radujemo njegovim novim projektima. Ukoliko vas interesuje da pročitate ceo blog koji je napisao ovom prilikom, možete ga naći OVDE.

Rob Pardo

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top