PS Vita

Playstation Vita sa novim bojama

Sonyjeva prenosna konzola Playstation Vita je već smatrana zaboravljenom, ali nas je ovaj japanski studio upravo podsetio da je i dalje proizvode… iz nekog razloga.

Potpuno neočekivano, Playstation Vita imala je svoj segment na prezentaciji tokom Tokyo Game Show iako su glavne zvezde bile Playstation 4 modeli. Na TGS-u su najavljene dve nove varijante konzole – crvena i srebrna, koje će se pridružiti postavi od četiri šarene Vita konzole. Ove boje će od 1. decembra biti u prodaji u Japanu, a nešto kasnije i u ostatku sveta.

Playstation Vita u stvari nije ”mrtva” konzola, ali se uvek činilo da Sony nije sasvim siguran šta želi sa njom. Štaviše, ove godine je izašla sjajna igra Severed upravo za Vitu, a tokom godine je izdato oko sto naslova.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top