Vesti

Death Stranding će biti open world igra

U vremenu kada (skoro) svaka visokobudžetna singleplayer igra ima RPG elemente i otvoreni svet, ne treba da čudi da će i sledeća igra Hidea Kodžime biti upravo open world avantura.

Death Stranding u svari još ne postoji, sem kriptičnog trejlera sa virtuelnim Normanom Ridusom (Walking Dead) koji je bio prikazan ranije na sajmovima. U okviru Tokyo Game Show, Hideo Kodžima je održao kratku prezetanciju o igri i njegovoj viziji, otkrivajući pritom da će igra imati open world gejmplej, neku vrstu online komponente i da očekujemo tipičan Kodžima stil pripovedanja. Deluje kao vrlo ambiciozan projekat i naravno sa ”budućnost gaminga” obećanjem, ali to je ipak Kodžima i ako ništa igra će sigurno biti uvrnuta.

Celu prezentaciju igre sa Tokyo Game Show možete pogledati u nastavku.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top