PlayStation 4

Nova kolekcija Assassin’s Creed igara u novembru

Ubisoft je najavio novi paket Assassin’s Creed igara pod nazivom Ezio Collection i donosi je na trenutnu generaciju.

Kao što se iz naziva može naslutiti, ovo je trilogija koja pokriva sve igre u kojima je glavni junak bio harizmatični Ezio Auditore od Firence. Dakle Assassin’s Creed 2, Assassin’s Creed: Brotherhood i Assassin’s Creed: Revelations, praktično najbolje igre u serijalu. Pored igara dolaze i svi DLC-ovi koji su ikada objavljeni za iste kao i dva animirana filma – Embers i Lineage.

Kako ovo ne bi bilo samo prepakivanje igara i prodavanje ponovo, Ubisoft je najavio da možemo da očekujemo unapređenu grafiku, a takođe će uz komplet dolaziti i vaučer za kartu za projekciju Assassin’s Creed filma (vrednost 8$, kokice nisu uračunate). Nažalost, igre neće imati multiplayer.

The Ezio Collection izlazi 17. novembra za konzole Playstation 4 i Xbox One.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top