PC

The Crew je privremeno besplatan na Uplay

Kao što smo prošle nedelje najavili, The Crew je postao besplatan na Uplay.

Ovu akciju Ubisoft organizuje u okviru Ubi 30, proslave trideset godina postojanja, pa tako svakog meseca dele jednu od svojih popularnih igara besplatno. Najsvežija igra u dosadašnjoj ponudi poklona (izašla je 2014. godine), The Crew je MMO sa ogromnim virtuelnim svetom koji pokriva praktično čitavu teritoriju Severne Amerike. Krajem prošle godine igra je dobila ekspanziju Wild Run, doduše slabije prihvaćenu od strane igrača u odnosu na osnovnu igru.

The Crew preuzmite putem Ubi 30 sajta, a biće vam potreban samo (besplatan) Uplay nalog. Jednom kada igru registrujete za svoj nalog možete je downloadovati i igrati kad god poželite, a sredinom oktobra će biti deljena neka druga Ubisoft igra tako da požurite.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top