PC

Ovo će biti najteži achievement u Gears of War 4

Tradicionalno, svaka Gears of War igra je imala posebno teške zadatke za igrače koji su želeli ultimativni izazov. Ovi zadaci su bili obuhvaćeni u okviru achievementa Seriosly i zahtevali su ogroman broj sati za izvršavanje.

Gears of War 4 neće biti izuzetak i ovde će se taj zadatak zvati sasvim odgovarajuće – Seriously 4.0. Kako je studio Coalition naglasio, najnoviji Seriously achievement će biti do sada najteži za izvršavanje i sastoji se od sedam zadataka:

  • završite kampanju na Insane (najvećoj) težini
  • uradite Re-up 10 puta u multiplayeru – dostizanje najvećeg nivoa i resetovanje na početak
  • osvojite sve trake (ribbons) barem jednom
  • rangirajte se u svakom multiplayer modu
  • dovedite svih pet klasa na 10. nivo
  • dovedite sve Horde sposobnosti na 5. nivo
  • završite sve mape u Horde modu od 1. do 50. nivoa

 

Poređenja radi, u Gears of War 3 je za ovo odličje bilo potrebno napraviti oko 6000 ubistava i igranje preko 3000 online mečeva. Nadamo se da imate dosta slobodnog vremena ako se odlučite na ovaj poduhvat.

Gears of War 4 izlazi 11. oktobra za PC (Windows 10) i Xbox One.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top