PC

Dishonored 2 će trajati preko 16 sati

Kada kupite novu AAA igru, svakako želite da iz nje izvučete što je moguće više igranja za novac koji ste dali. Bilo da je to kroz čisto trajanje glavne kampanje ili veliki broj sporednih misija.

Autori Dishonored 2 su najavili da očekujemo avanturu solidnog trajanja. Po internim testovima koje trenutno sprovode, developeri mogu da završe Dishonored 2 za oko 15 sati na hard težini, doduše, kada već znaju celu igru. Novim igračima će po tim testovima biti potrebno 16 do 20 sati za prvi prolaz kroz igru, što je već solidno trajanje jedne igre. Takođe tvrde da će igrači koji žele sve da urade i sakupe u igri sa njom provesti najmanje 30 sati, praktično ekvivalent jednom RPG-u.

Pored podataka o trajanju i potencijalnom brzinskom prelaženju igre, iz Arkane naglašavaju da PC verziju igre spremaju oni sami i da ne žele da predaju nekom drugom studiju da napravi port.

Zanimljive tvrdnje, nadamo se tačne, a to ćemo otkriti 11. novembra kada se igra pojavi u prodaji za PC, PS4 i X One.

https://twitter.com/Harvey1966/status/776681145622749184

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top