PC

South Park: Fractured but Whole odložen

Novu South Park igru ipak nećemo zaigrati ove godine, jer je Ubisoft objavio da je odlaži za početak 2017. godine

Kako su naglasili iz Ubisofta, razvojnom timu je potrebno još vremena za rad na igri kako bi dostigli visoka očekivanja od fanova, što podržavamo. South Park: Fractured but Whole se direktno nastavlja na odlični Stick of Truth iz 2014. godine, menjajući priču iz fantazijskog sveta u superherojsku avanturu sa sve svađanjem ko je Marvel a ko DC. Takođe je i ta igra doživela par odlaganja.

South Park: Fracture But Whole će izaći za PC, Playstation 4 i Xbox One, a kupovinom igre tokom pretprodajnog perioda se dobija i Stick of Truth. Za sada nije preciziran datum izlaska sem ”prvi kvartal 2017”.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top