Vesti

Dear Esther dobija malo drugačiju adaptaciju

Indie igra Dear Esther pokrenula je talas takozvanih ”hodalica”, a sledeći korak je još odvažniji – daske koje život znače.

Naime, studio The Chinese Room je objavio da je uveliko u pripremi adaptacije igre za pozorište u vidu predstave. Na ovom poduhvatu pomaže im kompozitorka i dobitnica BAFTA nagrade Džesika Kari i narator Olived Dimzdejl (nominovan za BAFTA nagradu). Za potrebe predstave će biti korišćena konzolna verzija igre, The Landmark Edition, koja je od ove nedelje u prodaji. Na platno će biti projektovana slika dok će igra biti igrana uživo pred publikom sa Dimzdejlovom naracijom i živim izvođenjem muzike.

Ukoliko budete poželeli da vidite kako Dear Esther izgleda kao predstava, moraćete da skoknete do Londona jer će se ista održati tamo 14. oktobra u Milton Court Concert Hall, a ovo zadovoljstvo će koštati oko 23 funte.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top