PC

VIDEO: PLAY! Zine Prvi utisci: TOXIKK

Kada ste poslednji put igrali multiplayer pucačinu u kojoj je na ishod meča uticala samo vaša veština, a ne to koliko ste sati proveli u igri i kakvu opremu nosi vaš lik?

Za Toxikk njegovi autori tvrde da je vrlo oldschool. Kad kažemo old school, mislimo baš baš oldskull, kao recimo pucačine iz 1999. godine old school. Nema loadouta, nema perkova, nema budženja lika i oružja. Samo vi, drugi igrači, arena prepuna oružja i čisti refleksi. Pritom je i besplatna, doduše sa nekim ograničenjima.

Naravno, morali smo da isprobamo Toxikk i uverimo se i sami u to koliko je verna svojim korenima. Naše prve utiske pogledajte u nastavku a očekujte i recenziju na stranama play.co.rs sajta i 1. oktobra u novom broju Play! Zine časopisa.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top