Vesti

Firewatch dobija novo proširenje

Jedna od najlepših avantura ove godine koja je i u našoj listi najboljih indie igara dobiće veliki dodatak, ali ne po pitanju gameplaya već audio komponente.

Naime, iz studija Campo Santu su najavili da 21. septembra (oko 19h po našem vremenu) u igru ubaciju audio turu, nešto slično onome što možete da iznajmite u muzejima. U igri će s epojaviti opcija da uključite tu dodatnu audio traku koja sadrži preko tri sata komentara od strane developera, ali i glumaca koji su pozajmljivali glasove likovima. Pored toga, po mapi će se pojaviti skoro sto audio kaseta, postavke sa skicama tokom rada na igri i drugi primeri kako je tekao rad na Firewatch.

Ovo će, naravno, biti besplatno. Takođe je najavljeno da će igra kasnije ove godine dobiti novi mod free roam koji će vam dozvoljavati da slobodno istražujete nacionalni park sa sve smenom dana i noći. Taj dodatak će se prvo pojaviti u Xbox izdanju igre, a nešto kasnije i na ostalim platformama.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top