Ostalo

Resident Evil 7 demo – šta je novo u Twilight verziji

Patch za demo, nešto što je toliko retka pojava (pored uopšte demoa) da smo na prvi mah pomislili da se neko u Capcomu šali.

Ali, Resident Evil 7 demo je ostao poznat po tome da je podigao dosta pitanja, a ostavio igrača bez odgovora i sa nekoliko predmeta koji nisu imali nikakvu svrhu sem da zauzmu mesto u inventaru. Demo je nedavno dobio proširenje, takozvani Twilight patch, sa kojim se otvorio novi deo jezive kuće u Luizijani i navodno još tajni.

Šta je to Capcom ubacio u, po nekim informacijama, još uvek ne finalnu verziju ovog demoa i šta to nagoveštavaju pokušali smo i sami da otkrijemo. Važno je samo napomenuti da sve prikazano u demou (sem mehanike) neće biti u punom izdanju igre koje izlazi u januaru.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top