PC

Sniper Elite 4 prikazuje šunjanje i eksplozije u novom trejleru

Stigao je novi trejler za četvrti po redu Sniper Elite i čini se da sa svakim nastavkom tog serijala sve je manji akcenat na šunjanju i snajperisanju, a više na… pa, svemu ostalom.

Tako je u trejleru prikazano dizanje kamiona u vazduh, bacanje tone cigala na glave Nacista, pockanje noževima i klasično tabanje pesnicama. Prisutan je naravno i prepoznatljivi rentgenski pogled na protivnike pri svakom udarcu i ispaljenom metku, a novi engine omogućava da povrede organa budu prikazane još detaljnije.

Za one koji odluče da igru nabave u pretprodajnom periodu, tradicionalno dolazi dodatna misija u kojoj je moguće smaknuti Hitlera, a Sniper Elite 4 izlazi 14. februara za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top