PC

Ekspanzija Zubmariner za Sunless Sea izlazi uskoro

Jedna od naših omiljenih indie igara uskoro dobija prvu veliku ekspanziju.

Ponovo ćete sesti za kormilo brodića izgubljenog na moru dok oko vas vrebaju monstrumi koji kao da su izašli iz pera HP Lavkrafta. U Zubmariner ekspanziji ćete istraživati nove dubine okeana gde vas čekaju novi užasi, borba sa ludilom i resursima kojih kao da nikada nema dovoljno. A i vaše kolege pomorci mogu da izgledaju ukusno… Vrlo teška ekspanzija ako je suditi po trejleru, namenjena veteranima Sunless Sea.

Mi smo imali priliku da popričamo sa autorima igre o radu na Sunless Sea kao i ekspanziji, naš intervju možete pročitati na ovom linku. Zubmariner izlazi 11. oktobra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top