PC

Upoznajte hakersku ekipu u novom Watch Dogs 2 trejleru

Watch Dogs 2 po svemu do sada prikazanom deluje kao drastično poboljšanje relativno bledunjave originalne igre, sa daleko zabavnijom postavom likova i manje nadrndanim protagonistom.

Ubisoft je objavio novi trejler za igru kroz koji ćemo se upoznati upravo sa živopisnim saborcima i pripadnicima DedSec hakerske grupe kojima se protagonista Markus pridružio. Takođe je moguće videti i nekoliko kadrova borbe gde Markus koristi bilijarsku kuglu na kanapu kao jo-jo i naravno njegovo hakersko umeće.

Sem što ćemo videti ko će nam pomagati u hakerskim poduhvatima, trejler ponovo prikazuje glavnog negativca, Srbina po imenu Dušan (da, onaj koji je vežbao jogu u prethodnom trejleru). Vlasnik kompanije Blume će vam biti najveći kamen spoticanja u Watch Dogs 2, a nama je i dalje urnebesno smešan sa svojim man-bun na vr’ glave.

Watch Dogs 2 izlazi 15. novembra za PC i konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top