PC

Destiny 2 dolazi na PC?

Prvi Destiny, sem što je bila jedna od najskupljih video igara svih vremena sa pola milijarde dolara budžeta,bio je FPS MMO koji je iz misterioznih razloga preskočio PC platformu. Po novim glasinama, Destiny 2 bi mogao da ispravi ovaj propust i pored Playstation 4 i Xbox One izdanja dobije i ono za PC iako su svojevremeno izjavili da PC igrači ne igraju FPS igre kako bi trebalo.

Sem posta na forumu, kolege iz Kotaku su takođe pričale o Destiny 2 na PC-u i da se navodno interno u Activisionu i Bungie razmatra to ideja još od početka ove godine, a da projekat podržavaju studiji Vicarious Visions i High Moon. Navodno, Destiny 2 će biti i velika promena u odnosu na originalnu igru dizajnirana da ”bude kao potpuno nova igra” i moguće je da će ceo postojeći setting biti zamenjen nečim potpuno novim.

Podsetimo se na kraju da su i oko prve igre kružile glasine da će dobiti PC izdanje. Takođe, sama najava nove igre je mnogim igračima stavila do znanja da Bungie ne održava baš svoja obećanja jer su svojevremeno najavili da će Destiny imati podršku tokom narednih deset godina. Mi ćemo naravno pratiti razvoj ove priče i izveštavaćemo čim saznamo nešto novo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top