PC

Najavljen Wasteland 3

Wasteland 3

Iz inXile Entertainment nam stiže sjajna vest, a to je da studio pokreće rad na trećem nastavku postapokaliptičnog serijala Wasteland.

Iako u inXile trenutno punom parom rade na dva velika naslova, Torment Tides of Numenura i na Bard’s Tale IV, izgleda da u studiju koji vodi Brajan Fargo nema vremena za odmor.

Nakon veoma uspešne Kickstarter kampanje za Wasteland 2, koja je prikupila skoro 3 miliona dolara, inXile je uspešno vratio ovu franšizu u život posle 26 godina od izlaska prvog dela 1988. godine. Wasteland 2 je imao svojih mana, ali je generalno prošao veoma dobro i kod publike i kod kritičara, a naše mišljenje o ovoj igri možete pročitati OVDE.

Sa Wasteland 3 inXile neće ići oprobanim receptom crowdfundinga preko Kickstartera, gde su prikupili finansije za prethodne 3 igre, već će voditi kampanju na platformi Fig, iza koje stoje neka od većih imena industrije.

Prve informacije koje znamo o igri je da će biti smeštena u ledenim pustarama Kolorada, i da će sistem borbe biti potpuno redefinisan u odnosu na onaj iz Wasteland 2, i da će između ostalog uključivati i vozila. Igra će imati i singlplejer i multiplejer (co-op) sadržaj.

Dobili smo i prva 3 skrinšota iz igre, i ukoliko igra bude ovako izgledala, ovo će zaista biti ogroman napredak u odnosu na grafiku u Wasteland 2. Ovi prototip skrinšotovi su rađeni u saradnji sa Brotherhood Games, studijom koji stoji iza igre Stasis.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top