PC

Sunset Overdrive na PC-u, ako Microsoft dozvoli

Jedna od najzabavnijih Xbox One ekskluziva bio je Sunset Overdrive, urnebesna zombi igra koja je parodirala sve i svašta – od vojnih pucačina do proizvođača energetskih pića. Igru je razvijao studio Insomniac poznat po odličnim igrama.

Upitani da li imaju u planu PC izdanje sada kada su Windows 10 i Xbox bliži kao platforme, iz Insomniak su odgovorili da bi jako voleli, ali da ta odluka nije na njima. U ovom slučaju oko mogućeg porta pita se isključivo Microsoftova Xbox divizija pod čijim okriljem je igra originalno izdata. Sem toga, otkriveno je da je Insomniac vlasnik licence i imena Sunset Overdrive ali pod uslovom da igra ostane Xbox ekskluziva.

Podsetimo li se vremena pre Play Anywhere programa koji vam daje digitalnu kopiju igre na obe platforme, ne tako mali broj igara je trebalo da bude ekskluzivan za Xbox One a ipak je vremenom našao put do PC-a i čak Steam platforme. Dead Rising 3, Ryse Son of Rome i slični su su posle nekog vremena dobili jako dobre PC portove, tako da nas ne bi čudilo da jednog dana i blesavi Sunset Overdrive zaigramo na mišu i tastaturi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top