PC

Znamo priču pet misija u Battlefield 1

Posle prvog trejlera za singleplayer stranu nove Battlefield igre, otkrivene su informacije o nekim misijama iz kampanje.

Battlefield 1 će svoju priča prikazati kao antologiju, skup priča vojnika sa nekoliko frontova na kojima su se odvijali najveći sukobi u Prvom svetskom ratu (nažalost, bez srpskih vojnika). Koliko će tačno misija u igri nije još otkriveno, a pored ovih pet znamo sigurno za još jednu koja će biti deo Play First Trial verzije igre koja će biti dostupna za pretplatnike na Origin Access već 13. oktobra zajedno sa par multiplayer mapa. Ovo su spoileri, naravno, a Battlefield 1 izlazi 21. oktobra za PC i konzole.

Friends in High Places

Kao Britanac pridružujete se ratu na nebu zapadnog fronta protiv nemačke vojske. U ovoj misiji možemo da očekujemo adrenalinsku akciju i spektakularne avionske bitke.

Nothing is Written

Arapska plemena se odupiru napadu Otomanskog carstva u pustinjama Srednjeg istoka. Pridružićete se Lorensu iz Arabije i na konjima se probijati kroz neprijateljske redove tehnološki naprednije vojske, konačno uništavajući artiljeriju.

Through Blood and Mud

Francuski front, jesen 1918. godine. Kao britanski vojnik pridružujete se tenkovskoj posadi na gradić Kambrai. Upravljaćete još uvek nepouzdanim tenkom Mark V i boriti se iza neprijateljskih redova.

Avanti Savoia

Na Alpima ratuju italijanska i austro-ugarska vojska u naizgled bezizlaznom sukobu. Priključićete se italijanskoj jedinici Arditi, planinarsko-vojnoj grupi koja će pokušati da zauzme tvrđavu na Alpima i tako obezbedi ključnu stratešku poziciju.

The Runner

Kurirska misija tokom priprema za iskrcavanje u Galipolju. Igraćete kao pripadnik Anzac snaga koji mora da se probije kroz dan-d Prvog svetskog rata, bombardovanja i iskrcavanja na plaže kako biste dostavili ključne informacije na drugu stranu fronta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top