Vesti

Izgleda da i Far Cry pauzira sledeće godine

Direktor Ubisofta je nedavno izjavio da sem što ove godine nećemo igrati novi Assassin’s Creed, velika je šansa da ni sledeće godine nećemo videti igru ukoliko studio odluči da ne zadovoljava standarde. Ova novu Ubisoftova politika će se izgleda preneti i na Far Cry.

U nedvnom intervjuu, Tomi Fransoa (direktor razvoja franšiza u Ubisoftu) izjavio je da studio sada teži ka tome da jednu godinu pre izlaska igre imaju igrivu alpha verziju i da ta veća pauza do punog izdanja bude korišćena za bolju produkciju i poliranje igre. To smo videli sa igrom For Honor, a uopšteno će im fokus biti da se do alpha verzije stigne što pre i da se rano napravi taj temelj na kome će se graditi ostatak igre.

Za studio to znači da će morati da idu na sve ili ništa makar to značilo odlaganje velikih serijala. Za Assassin’s Creed već znamo, a Tomi napominje da je to moguće da će se desiti i sa Far Cry. Iako taj serijal sa svakim izdanjem ima sve bolju prodaju, Ubisoft želi da proba da odstupi od svoje ustaljene formule open-world igara i da ponovo napravi inovaciju u svojim popularnim serijalima. Na kraju krajeva i ekspanzije za The Division su odložene dok se balans igre ne dovede u red, tako da možda ovvaj studio zaista okreće novi list.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top