PLAY! Zine

PLAY! ZINE 98 – Oktobar 2016

Pred nama jeste mesec ispunjen najbombastičnijim igrama ove godine, ali daleko od toga da smo se dosađivali tokom septembra. Nekima je počela školska godina, neko obnavlja gradivo pred oktobarski rok, a mi smo otišli put zemlje izlazećeg sunca i posetili Tokyo Game Show gde smo videli kako se zabavljaju Japanci i šta nas to očekuje od igara i tehnologije iz zemlje gde su čitave zgrade posvećene digitalnoj zabavi.

Septembar je bio mesec za avanture u RPG naslovima. Online smo lovili demone i branili Azeroth po ko zna koji put u World of Warcraft: Legion, dok nas je u offline svetu čekao Adam Džensen i najnoviji Deus Ex. Mesec su obeležile i brojne igre nezavisnih studija koji sve češće pokazuju da mogu da naprave nešto daleko zabavnije a da vas to zadovoljstvo ne košta 50 ili 60 evra, a konačno smo imali priliku da van sajmova zaigramo nadolazeći For Honor. Pored toga, igrali smo i Battlerite, igru za koju mnogi prognoziraju da će pokrenuti novu turnirsku groznicu.

Podsetili smo se i nekih starijih igara. Ove godine, odlični RPG Arcanum je proslavio 15 godina postojanja pa smo se prisećali naše prve avanture u ovoj velikoj igri, kupovine tada neverovatna četiri diska i učenje kompleksnih sistema kako bismo samo prošli prvi quest. Nešto pre toga je malo drugačiji vid frustracije napravio Disney sa svojim čuvenim platformskim igrama. Od Aladina do Knjigeo džungli, podsetili smo se igara zbog kojih su mnogi kontroleri stradali.

Nakon što smo sve odigrali, malo smo i proćaskali. Prvo smo u gostima imali jednu cosplayerku koja nam je pričala o tome šta čini njen hobi i kako izgleda biti cosplayer u Srbiji. Zatim smo imali priliku da pričamo sa indie studiom Failbetter Games čiju igru Sunless Sea smo prošle godine sa oduševljenjem igrali, a ekspanzija za istu izlazi ovog meseca i već smo spremni da zaronimo ponovo u igru.

Na kraju, pokažite Ilidanu da nije bio u pravu i da ste potpuno spremni za novi Play! Zine koji se polako bliži svom stotom izdanju.

Play! Zine 98 – Oktobar 2016

play98-naslovna

Flash (vesti)

13th Page

IZVEŠTAJ:
Tokyo Game Show 2016

EDITORIJAL:
Disney Platformeri – Dark Souls našeg detinjstva

BETA TEST:
Battlefield 1
For Honor
Battlerite

INTERVJU:
Edina Luna

REVIEWS:
World of Warcraft: Legion
Deus Ex Mankind Divided
Cossacks 3
NBA 2k17
Bioshock The Collection
God Eater 2
Redout
Mother Russia Bleeds
Hitman Episode 5
Grow Up
Pac-man Championship Edition 2
ClusterTruck
Asetto Corsa
Shiny
Guards
Bohemian Killing
RunGunJumpGun
Overcooked
My Night Job

INTERVJU:
Failbetter Games

HARDWARE:
ASUS Cerberus
HyperX Cloud Revolver
Logitech Z333 i Z533
ASUS Strix RX460 i RX480

REPLAY:
Arcanum

Hearthstone Specijal

Modding scena

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top