PC

Torment – upoznajte deveti svet

Najnoviji promo video za duhovni nastavak legendarnog Tormenta nam prikazuje svet Numenere, takozvani Ninth World (Deveti Svet). U pitanju je zapravo naša planeta, planeta Zemlja, ali eonima u budućnosti, nakon što je prethodnih 8 velikih civilizacija propalo i ljudski rod počinjao ispočetka.

U devetom svetu veliku važnost imaju upravo Numenere, što je kolektivni naziv za raznorazne predmete koje predstavljaju relikte prošlosti i koje imaju specijalne karakteristike kojima veoma mali broj ljudi ume da upravlja, a još manji zapravo da razume. Deveti svet je pun čudnih apstraktnih i nedokučivih stvari, a na nama je da ga upoznamo i razumemo igrajući ovaj dugo iščekivani rpg iz kuhinje inXile studija.

Torment bi trebalo da se pojavi u prvoj polovini 2017. godine, a prve utiske iz bete možete čitati kod kolega iz Klan RUR-a.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top