PC

Styx: Shards Of Darkness gejmplej video

styx-shards-of-darkness

Spretni i okretni Styx se vraća na naše ekrene u novoj igri sa njim kao u naslovnoj ulozi. Styx: Master of Shadows nam stiže u prvom kvartalu sledeće godine, a danas smo imali prilike da vidimo gejmplej video sa Styxom u akciji.

Ukoliko niste upoznati sa ovim malim smrtonosnim goblinom, u pitanju je jedan od dva glavna lika iz igre Of Orcs and Men 2012. godine. Igra je prošla realtivno ok kod kritike i igrača, ali ono u čemu su se svi složili jeste da su najzabavniji delovi igre bili oni gde se šunjate sa omalenim Styxom.

Cyanide i Focus su to na vreme primetili i pametno odlučili da sledeću igru u ovom serijalu fokusiraju na Styxa kao glavnog junaka. Tako je 2014. godine izašao Styx: Master of Shadows, čija je priča bila prequel onoj iz Of Orcs and Men. Igra je prošla uspešno i zato danas pred nama imamo i drugi naslov sa Styxom u glavnoj ulozi.

U pitanju je šunjalica smeštena u fantazijski svet, nešto što nije previše eksploatisano u prošlosti i na pomen šunjalica najčešće mislimo na igre kao što su Splinter Cell, Deus Ex i Thief, ali ne i na nešto sa Orcima, Vilenjacima i Patuljcima. Tu nišu popunjavaju upravo igre sa Styxom, koje je Cyanide zaista kvalitetno odradio.

Danas smo imali prilike da vidimo svež gejmplej snimak iz Shards Of Darkness, u kome Styx po planinskim vrhovima pokušava da se infiltrira u vazdušnu luku za Cepeline, prepunu ne baš pažljivih vilenjaka. Vidimo zanimljive gejmplej mehanike kao što su povraćanje (da riganje) u izvor pića i trovanje ljudi na taj način ili pak stvarnje materijalne kopije sebe i okupiranje tog tela. Styx će osim stealth elemenata očigledno imati i arsenal nešto mračnije magije na raspolaganju.

Pogledajte novi gejmplej video u kome vidimo jednu tipičnu misiju u ovoj igri.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top