PC

Syberia 3 odložena

Novoj avanturističkoj igri iz Microids baš ne ide od ruke izlazak na vreme.

Prvobitno najavljena 2012. godine, Syberia 3 je trebalo da se u prodaji pojavi krajem 2014. godine. A onda 2015. godine. Na kraju, igra je najavljena za 1. decembar tekuće godine, ali će promašiti i ovaj datum.

Potpredsednik Microdsa, Eliot Grasiano, izjavio je da studio želi da unese još dubine u nove avanture Kejt Voker i pritom žele da opravdaju velika očekivanja ljubitelja ovog serijala pa će im biti potrebno još malo vremena da sve ispoliraju. Kreator igre, Benoa Sokal, dodao je da je svestan razočarenja fanova ali i da mu je drago što se Microids odlučio na još jedno i poslednje odlaganje igre jer je Syberia 3 njihov najveći projekat do sada, sa velikim brojem animacija i dijaloških opcija.

Syberia 3 će tako izaći tokom prvog kvartala 2017. godine i koštaće 40 evra. Na muzici za igru radi Inon Zur čije smo partiture mogli da čujemo u igrama Fallout 4 i Dragon Age.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top