PC

Mafia 3 sa zakrpom 1.01 radi u 60fps

Prve kupce igre Mafia 3 dočekalo je neprijatno iznenađenje prošle nedelje – igra je bila zaključana u svega 30 fps i na konzolama i na PC-u što je proizvelo negodovanje velikog broja igrača.

Autori igre su brzo reagovali i za PC verziju su izdali zakrpu koja dodaje opciju zaključavanja animacije u 30 ili 60 sličica u sekundi, ili potpunog otključavanja za igrače čije konfiguracije mogu da igru poguraju u više od 60fps. Takođe je dodato više mogućnosti za promenu kontrola na tastaturi, još jedna stavka koja je dobila brojne kritike publike.

Mafia 3 nije imala baš najbolji početak na PC platformi zbog brojnih nestabilnosti i nešto veće zahtevnosti, ali vidimo već sada da su autori posvećeni davanju podrške igri i da slušaju komunu igrača. Mi trenutno radimo na recenziji i čitaćete je kasnije ovog meseca na stranicama play.co.rs sajta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top