PC

Star Citizen kampanju nećemo igrati ove godine

Proteklog vikenda u okviru CitizenCon potvrđeno je ono čega smo se svi pribojavali. Naime, kampanja igre Star Citizen nazvana Squadron 42 neće biti dostupna ove godine već tokom 2017.

Kris Roberts je održao prezentaciju igre i dotakao se ove ambiciozne kampanje (u kojoj jednu od rola tumači Mark Hamil), objasnivši da studio ima još posla pre nego što bi mogli da je nazovu završenom. Uglavnom su u pitanju sistemi za navođenje likova i veštačke inteligencije, ali i misije. Sva poglavlja kampanje i neophodni gameplay elementi su u stadijumu neteksturisanih finalnih modela ili boljem, a pre nego što studio bude prikazao snimke iz istih planiraju da barem jedno celo poglavlje potpuno završe da izgleda onako kakvo će biti u finalnom proizvodu.

Star Citizen je do sada najskuplji projekat finansiran od strane igračke publike, sa budžetom od skoro 130 miliona dolara. Od igre se očekuje mnogo, ali treba biti i rezervisan jer se uvek može ponoviti jedan No Man’s Sky. Dok čekamo na više informacija, preporučujemo da odigrate neku od naših omiljenih svemirskih simulacija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top