Vesti

Assassin’s Creed film će trajati skoro 2 i po sata

Ubisoft se nada da volite dugo sedenje u bioskopu jer je objavio da će ekranizacija Assassin’s Creed filma biti veoma dug film.

Dva sata i dvadeset minuta da budemo precizniji (ili 140 minuta), toliko ćete morati da se strpite dok budete gledali Majkla Fasbendera dok skače po krovovima u prvom igranom filmu zasnovanom na velikom serijalu video igara. Assassin’s Creed je kroz veliki broj igara razvio kompleksnu priču, što u budućnosti, što kroz brojna putovanja kroz periode istorije, pa je jasno da nije to sve moguće spakovati u jedan film.

U stvari, priča filma će za protagonistu imati potpuno novog lika – Kaluma Linča (koga tumači pomenuti glumac). Film neće uzeti neku od igara za predložak već će Linča putem Animusa poslati u 15. vek u Španiju gde će saznati da potiče iz klana Asasina i u stvarnosti se boriti protiv Templara. Koliko će se to uklopiti u postojeću priču iz igara ostaje još da vidimo, ali se nadamo da će do sada najduži gaming film opravdati svoje trajanje.

Assassin’s Creed dolazi u bioskope 21. decembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top