Domaća Scena

Domaći RPG Underrail dobija ekspanziju pod imenom Expedition

Domaći RPG UnderRail smo posle godina i godina u razvoju konačno imali prilike da odigramo početkom ove godine. Imajući u vidu da je na igri radio jedan čovek, više smo nego zadovoljni onim što smo imali prilike da odigramo.

Igra je oldskul post-apokaliptični rpg sa akcentom na narativu, i već posle par meseci autor (da, na igri je radio praktično jedan čovek) nam najavljuje rad na prvom dodatku za igru pod imenom UnderRail: Expedition.

Umesto radnje u metrou, ovoga puta idemo u tajna postrojenja i pećinske kompleske ispod Crnog Mora gde ćemo se boriti protiv krvožednih životinja, neprijateljskih stanovnika postrojenja i pronicljivih pirata i krijumčara, te usput otkriti davno zaboravljene misterije i sile koje su oblikovale svet UnderRaila.

Očekuje nas preko sto novih lokacija (obale, ostrva, podvodne pećine, tajna postrojenja, drevne lokacije, piratska uporišta…), nova priča, nove frakcije, puno novih predmeta i recepata za kraftovanje, levelovanje preko 25. nivoa i nove osobine i veštine.

UnderRail: Expedition se očekuje da bude spreman u prvoj polovini naredne godine, a ispod možete videti prve slike iz ove ekspanzije.

 

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top