PC

Steam Link će biti ugrađivan u nove Samsung televizore

Steam Link je spravica koja je svoj debi imala novembra prošle godine zajedno sa Steam Machine (pc uređajima brendiranim sa Steamom). U pitanju je relativno mali uređaj čija je uloga bila da omogući korisnicima pc računara da strimuju igre direktno do svojih TV-a i tako igraju igre sa Steama na TV-u.

Nismo sigurno kako su išle prodaje ovog uređaja, ali je Valve napravio jedan veoma dobar marketing korak sa Samsungom – Steam Link će ubuduće biti direktno integrisan u nove Samsung televizore.

Steam Link je samostalno koštao oko 50 dolara, dok sada neće povećavati cene tv uređaja u kojima se bude našao. Sa jedne strane, igrači koji se dvoume između konzola i pc gejminga će sada možda naći alternativu kupovinom ovakvih TV uređaja, dok će sa druge strane gejmeri koji su u fazi kupovine novih televizora doneti odluku da kupe Samsung TV upravo zbog ugrađenog Steam Linka.

Informacije o tome kada će se pojaviti prva serija Samsunga sa ugrađenim Steam Linkom još uvek nemamo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top