PC

Uskoro podrška za PS4 kontrolere na Steamu

Još nam zanimljivih Steam vesti stiže sa Steam Dev Days. Nakon što smo saznali da će ubuduće Samsung televizori dolaziti sa ugrađenim Steam Linkom, sada nam stiže još jedna praktična “kros” podrška.

Sa sledećim velikim apdejtom za Steam, dobićemo podršku za Playstation 4 DualShock 4 gejmpedove. Ovo u praksi znači više opcija i mogućnosti za igrače koji koriste ove kontrolere dok igraju igre na Steamu, da maksimalno iskoriste sve opcije i mogućnosti koje DualShock 4 pruža.

Developeri Steama su na prezentaciji rekli da će nastaviti sa podrškom i za ostale kontrolere, ali da su jednostavno prvo krenuli sa DualShock 4, jer je funkcionalnost vrlo slična kao i sa Steam kontrolerom, pa je bilo najlaške prvo njega implementirati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top