PC

Friday the 13th dodaje singlplejer i odlaže se za proleće 2017

Iako je trebao da izađe ove jeseni, za petak 13. ćemo ipak sačekati proleće naredne godine. Razlog je to što su autori rešili da dodaju i singlplejer sadržaj u ovaj do sada isključivo co-op i multiplejer naslov. Tommy Jarvis se takođe dodaje kao igrivi karakter, a videćemo i još jednu mapu – Packanack Lodge.

Petak 13.  je uspešno finansiran preko Kickstartera prošle godine i donosi asimetrični multiplejer, nešto što je u poslednje vreme popularizovao Evolve ili Dead to Daylight.

Na ovogodišnjem E3 sajmu smo imali prilike da vidimo i na kakve sve “kreativne” načine možete da osakatite svoje žrtve, pa da se podsetimo još jednom toga, i naravno – upozoravamo one sa slabim stomakom!

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top