PC

RPG Tyranny stiže 10. novembra

Tyranny

Paradox i Obsidian su početkom godine objavili da uveliko rade na novom rpg naslovu Tyranny, u kome je pobedilo zlo i gde vlada zli tiranin Kyros. Vi ste jedan od njegovih legionara čija je uloga da sprovodi njegovu “pravdu”, ali vas moralni kompasi stalno teraju da razmišljate o tome šta je ispravno, a šta ne, u svetu gde su etika i moral relativna stvar.

Tyranny je oldskul rpg sa 2d izometrijom, akcentom na narativu i nelineranoj priči. Iz ugla gejmpleja, igra donosi puno novina, ali ugrađuje i neka rešenja iz prethodnog rpga na kome je Obsidian radio, Pillars of Eternity.

Posle svega par meseci čekanja, konačno ćemo imati prilike da zaigramo ovaj zanimljivi rpg. U najnovijem trejleru za igru saznajemo datum izlaska, i to je 10. novembar ove godine, dakle za manje od mesec dana. Pomenuti trejler, čije je ime “Fatebinder”, možete videti ispod:

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top