PC

Otkriveni kompozitori i prva muzika za Halo Wars 2

Nedavno smo pisali o tome koliko je važna muzika za video igre. To vrlo dobro znaju i u Creative Assembly i 343 Industries, pa su za kompozitore za rad na Halo Wars 2 angažovali proverena lica u vidu Gordi Haba (Gordy Haab) i Finishing Move studija.

Oni su za zvanični xbox sajt dali jedan pozamašan intervju,  u kome pričaju o procesu stvaranja muzike za video igre, važnosti pripreme i razumevanja teme kojom se igra bavi, kao i o tome šta od muzike možemo da očekujemo u Halo Wars 2.

Kao šlag na torti, imali smo prilike i da ekskluzivno čujemo prve dve melodije koje će se naći u igri.

Halo Wars 2 stiže februara 2017. godine, a dve pomenute kompozicije možete čuti OVDE, dok intervju sa kompozitorima pročitajte prateći ovaj link.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top