PC

Titanfall 2 u novom trejleru prikazuje odnos pilota i džinovskog robota

Ako nas je crtać Megas XLR nečemu naučio, to je da svi vole velike robote. Samim tim, veliki roboti koji pričaju u Titanfall 2 nam deluju kao sledeći logičan korak.

Studio Respawn je nastavio sa prikazima singleplayer kampanje iz Titanfall 2 i ovoga puta su odlučili da nam pokažu fragment priče o protagonisti Džeku i njegovom titanu BT-7274. Zašto BT zvuči kao da nije samo robot već da je dostigao svesnost nadamo se da će biti objašnjeno u priči, jer iz dosadašnjeg iskustva sa Titanfall nismo stekli utisak da su roboti naročito bili privrženi svojim pilotima.

Preterana melodramatičnost sa ”nikada nije trebalo da bude moj titan” po strani, trejler prikazuje nekoliko odličnih i spektakularnih scena koje možemo da očekujemo u kampanji. Autori igre su nedavno pričali o tome šta možemo da očekujemo u kampanji, što možete poslušati na linku.

Titanfall 2 izlazi 28. oktobra za PC i konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top