PC

Titanfall 2 – prijateljstvo robota i čoveka (VIDEO)

Ostalo je još par dana do 28. oktobra, kada će nastavak hit igre Titanfall iz 2014. godine zvanično izaći u prodaju. Kao što smo mogli da vidimo prethodnih nedelja, developeri u ovom nastavku žele da stave jak akcenat na vezi i zavisnosti između vas kao čoveka i vašeg mecha kao mašine, ali i istovremeno vašeg partnera.

Uvođenje singlplejer iskustva u ovaj ranije isključivo multiplejer naslov će omogućiti produbljivanje sveta ove igre i nadamo se da će kampanja biti urađena kvalitetno, a sudeći po željama i posvećenosti developera, koju smo mogli da vidimo u promo klipovima, verujemo da su na pravom putu.

Pogledajte poslednji trejler pred izlazak TF2:

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top