PC

(VIDEO) Dishonored 2 akcija u pravom svetu

Reklame za video igre sa pravim glumcima i scenama su postale praktično standard ove decenije, pogotovo za velike AAA naslove i pogotovo ako tu ima akcije. Reklame “u pravom svetu” su videle čak i neke ne toliko akcione igre, pa čak i Hearthstone.

Danas pričamo o njima jer je Dishonored 2, koji redakcija Play!Zine-a jedva čeka da izađe, danas imao primijeru jedne upravo takve reklame. U ovom “lajv ekšn” trejleru glavni junaci Corvo i Emily pokazuju sav svoj potencijal moći i kombo aktivacija, i naravno izgleda sjajno,  u šta se možete i sami uveriti ispod:

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top