PC

Cyberpunk 2077 je veći i ambiciozniji projekat od Witcher 3

Iako je zvanično najavljen i pre Vičer trojke, futuristički rpg zvani Cyberpunk 2077 je ubrzo gurnut na margine medijske pažnje i sve informacije smo dobijali na kašičicu, ako i toliko, do te mere da su se ljudi pitali da se nije možda i odustalo od ove igre. Ipak, nedavno smo saznali da se na ovoj igri  radi uveliko u CD Projekt RED, a danas nam stiže još zanimljivih informacija koje govore o veličini ovog projekta i ambicijama koje imaju u CD Projektu.

Poljski portal PCWorld piše da je studio izdao dokument na poljskom u kome na osnovu par zanimljivih paragrafa možemo da steknemo sliku nekih opštih momenata koje možemo da očekujemo u Cyberpunk 2077.

Neke od ključnih stavki u tom dokumentu (objavljenom na poljskom) su praktično javni poziv zainteresovanim programerima, dizajnerima i 3d artistima da pomognu u razvoju još nepostojećih ili nedovoljno razvijenih tehnologija.

Traži se tehnologija za kreiranje futurističkih gradova “ogromnih” razmera, koji funkcionišu na bazi veštačke inteligencije i automatizacije, i koji “žive” u realnom vremenu čak i kada ne igrate igru. Traže se najnoviji načini vrhunske animacije lica i pokreta u “open world rpg” okruženju, zatim tehnologija koja će moći da napravi “filmsko iskustvo” u vizuelnom smislu prilikom igranja.

Na kraju, u dokumentu se traže i najbolja rešenja za podršku kros-platformskog igranja, što znači da ćemo verovatno videti nekakav oblik co-opa ili čak multiplejera, koji će podržavati igranje kroz sve platforme.

Sjajno je što CD Projekt RED puca daleko sa novim naslovom i nadamo se da ćemo videti makar i delić ovih velikih ambicija ostvaren i revoluciju u rpg žanru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top