PC

Stigao je Dark Souls 3: Ashes of Ariandel

Ukoliko ste se pitali kada ćete moći da nastavite svoju avanturu kroz odlični Dark Souls 3, čekanju je došao kraj.

Ashes of Ariandel, prva od dve najavljene DLC ekspanzije, upravo je postala dostupna za PC, Playstation 4 i Xbox One i u igru donosi novi, snežni predeo. Ukoliko vas zanima kako da do istog dođete, čitajte dalje.

Kada ste kupili i instalirali Ashes of Ariandel sledeće je da pogi… pardon, pokrenete isti. Potrebno je da dođete u zonu Catherdral of The Deep. U okviru iste je Cleaning Chapel odakle pristupate novoj zoni. Obratite pažnju na to da ceo taj prostor nije od početka dostupan tako da morate imati snimljenu poziciju u kojoj ste već očistili neki deo igre inače ćete nećete odmah moći da krenete na DLC avanturu. Takođe se preporučuje da budete barem nivo 80, ali ni previsoki nivo ukoliko ne želite da cela stvar bude prelaka.

Ashes of Ariandel je dostupan u okviru sezonske propusnice za igru, dok odvojeno košta 15 evra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top