PC

Za ovaj Civilization 6 mod vam treba zverski moćan PC

civilization 6

Kada je mapa u Civilization prevelika? Sudeći po ovom moderu, tek kada i najmoćniji PC počne da grca dok je učitava.

Yet not Another Map Pack je jedan od prvih modova za Civilization 6 koji vam omogućava da igrate na celoj planeti Zemlji, sa mapama koje su daleko veće i od Huge mapa iz osnovne igre. Štaviše, mapa dolazi u Giant i Ludicrous dimenzijama, a autor napominje da već Giant Earth mapa možda ne uspe da se učita na velikom broju konfiguracija zbog svoje veličine i podrške za do 50 civilizacija.

Ukoliko odlučite da isprobate ove mape i sami, obavezno smanjite grafičke detalje u igri i očekujte dugo učitavanje, naročito jer je veliko opterećenje za memoriju grafičke karte. Na ovoj konfiguraciji mapa je gurala igru do samih limita: CPU: i7 4770K, RAM: 16GB, GPU: GTX 980 ti. Obratite pažnju na to da pomenuta grafička karta ima 6GB memorije!

Mod možete preuzeti sa ovog linka a na početku forumske teme je uputstvo za instaliranje. Još jednom napominjemo, alpha je verzija i veoma je zahtevno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top