PC

Kubanci nas pozivaju da podržimo njihovu igru

Mali indie studio sa Kube pod imenom Empty Head Games je ovih dana dirnuo gejming zajednicu svojom željom da naprave prvu indie igru iz ove zemlje.

Njihova igra se zove Savior, i u pitanju je simpatični 2d platformer sa sjajnim grafičkim stilom u kome uzimate ulogu “Malog Boga” koji je saznao da se njegov čitav svet urušava. I promo klipu njihove igre, autori pričaju o životu na Kubi i teškoćama gejming developera u toj zemlji, gde je čak i tako normalna stvar, kao što je internet konekcija, zapravo ozbiljan problem.

Pričaju o promenama u Kubi, o tome kako je njihova zemlja nepresušan izvor inspiracija i o nadi o boljoj budućnosti za sve umetnike u toj zemlji. Ukoliko volite 2d platformere, pogledajte njihov video ispod, pa ako vam se svidi, možete ih podržati i u kampanji za razvoj ove igre na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top