PC

Misterizoni tvit: “No Man’s Sky je bio greška”

Danas se na veoma kratko vreme pojavio i zatim odmah nestao jedan tvit na zvaničnom twitter profilu studija Hello Games, koji stoji iza ove nesrećne igre.

U tvitu je pisala jedna jedina rečenica: “No Man’s Sky je bio greška”.

Tvit je nestao posle svega nekoliko minuta, ali to je bilo više nego dovaljno da izazove lavinu na internetu, iz svima znanih razloga. Počev od toga kolika je igra bila katastrofa, pa do toga da ceo studio na čelu sa glavnim čovekom Šonom Marejem (Sean Murray) bukvalno ćuti (da ne kažemo da su nestali) praktično skoro dva meseca.

Kako je tvit odmah nestao, prvo se pomislilo da je u pitanju hakovani profil, ali je posle par sati usledila povratna informacija iz pomenutog studija (živi su!) da je to uradio jedan od nezadovoljnih radnika koji je na taj način želeo da iskaže nezadovoljstvo čitavom situacijom.

Ali, tu se priča ne završava! Naknadno se javio i sam vlasnik, pomenuti Šon Marej, koji je rekao u izjavi za Forbes da je zapravo on taj ko je okačio taj tvit (dakle vlasnik je nezadovoljni radnik?), pa se odmah predomislio i izbrisao tvit.

Na kraju, u svega par sati, došla je i treća, ovoga puta “zvanična” izjava, po kojoj su na kraju ipak bili jednostavno hakovani i da trenutno rešavaju probleme oko toga.

Dobra stvar je da su se bar javili iz studija posle toliko nedelja ćutnje, ali očigledno da stvari tamo pucaju po svim šavovima,  a kako i ne bi kad je njihovu igru zadesila ova sudbina.

Sliku spornog obrisanog tvita možete videti ispod:

no-mans-sky-mistake

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top